Kotisivut


WWW-sivut toimivat käyntikorttina, asiakaspalvelijana, myyjänä sekä yhteydenottovälineenä, ne ovat siis syytä olla kunnossa.

Perinteiset sivut

Perinteiset eli staattiset kotisivut ovat kätevä vaihtoehto silloin, kun sivuja pitää päivittää harvoin. Staattiset sivut ovat kevyitä, latautuvat nopeasti ja kotisivujen ulkoasuun sekä toiminnallisuuteen voi vaikuttaa laajasti.

Sivujen tekninen suunnittelu ja toteutus pohjautuvat web-standardeihin ja moderneihin web-teknologioihin. Myös teknisessä toteutuksessa sivujen käytettävyys on tärkeällä sijalla.

Responsiiviset sivut

Teemme pääasiassa kovassa nosteessa olevia responsiivisia kotisivuja, koska yksinkertaisesti ne ovat "tätä päivää".

Mitä responsiivisuus sitten on?
Responsiivisuus tarkoittaa, että sivusto osaa skaalautua erilaisille näytöille ja päätelaitteille, mukaanlukien mobiililaitteet. Tämä on nykyaikaista, sillä yhä enemmän ihmiset käyttävät verkkopalveluja erilaisilla päätelaitteilla, eritoten mobiililaitteilla.

Myös Google päivittää hakualgoritmiaan 21.Huhtikuuta 2015 niin, että mobiili yhteensopivat sivut nousevat korkeammalle haussa kuin ne sivut jotka eivät skaalaudu mobiiliin. Tämä johtuu Tableteilla ja Älypuhelimilla tehtyjen hakuen suuresta noususta.

Responsiivinen

Kysy lisää kotisivuista 020 734 2999 tai italkkari@italkkari.fi